Bandić pobrkao lončiće: Dubai, najatraktivniji europski grad?!

Bandić se iz “jednog od najljepših europskih gradova, Dubaija” vratio isti kao i prije, čak i istiji. Bandić je Zagreb premjestio u drugu vremensku zonu, pa što ne bi Dubai na drugi kontinent

Prpošni gradonačelnik Zagreba, casual odjeven, s rukama u džepovima, na aerodromu u Zagrebu rekao je kako je “Dubai izrastao u najatraktivniju europsku metropolu”. Jet lag? Uobičajena gradonačelnikova konfuzija?

POGLEDAJTE VIDEO:

Tko će ga znati, no Bandić se iz “jednog od najljepših europskih gradova, Dubaija” vratio isti kao i prije, čak i istiji. Bandić je Zagreb premjestio u drugu vremensku zonu, pa što ne bi Dubai na drugi kontinent. Njemu gafovi samo pomažu.

Rekao je da bi u tom gradu, gdje svi odlaze uživati, drugi ostali danima, ali on nije izdržao, vratio se Zagrebu, delati. Svaki trenutak bio mu je isplaniran.
Ponuda iz Dubaija je odlična, sjajna, ali on će razgovarati i s predstavnicima Bouyguesa. Odustao je od imena “Zagrebački Manhattan”, projekt na milijun kvadrata zvat će se “Grad u gradu”. A kad to napravi – rekao je Bandić samozadovoljno, “mogu u penziju”.

Svi se sjećaju kad je eksploziju u zapadnom dijelu grada pripisao “nekom patologu” pa onda njegovih vratolomija s engleskim (“ke? ke? spikin kroejša” ili “tejket ot livit”) no ono što bi svakoga drugog odvelo prema magarećoj klupi, Bandića vodi prema počasnom doktoratu Zagrebačkog sveučilišta.

Uostalom, kako je sam jutros rekao, “Bog čuva dobre i pametne ljude”…

Da čudo bude veće, Bandićev prijatelj Dragan Marković Palma u Skuštini Srbije izazvao je salve smijeha kad je rekao da je bio u Dubaiju “i vidio kako izgleda najveća zgrada u Europi, Burj Kalifa”… Što se događa gradonačelnicima iz regije kad odu u Dubai?

24sata.hr

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…