Bivša pokopala Ronalda: ‘Dosta je više, šutjela sam desetljeće, sad ću vam reći tko je u biti on…’

‘Jasmine Lennard obećala je da će otkriti baš sve prljave tajne o svom bivšem partneru Cristianu Ronaldu’


Bivša Ronaldova djevojka, starleta Jasmine Lennard, kazala je kako je Cristiano Ronaldo “psihopat”, prenosi najčitaniji britanski tabloid The Sun.
“Jasmine Lennard, zvijezda ‘Big Brothera’, obećala je da će izbaciti na vidjelo sav prljavi veš o svom bivšem partneru Cristianu Ronaldu kako bi pomogla ženi koja ga optužuje za silovanje. Model Jasmine Lennard prozvala je portugalsku nogometnu legendu i zaprijetila kako će otkriti njegovu pravu prirodu”, piše u uvodu teksta The Sun.


Za šutnju isplatio 287 tisuća funti
Napadač Juventusa optužen je prošle godine za silovanje američkog modela Kathryn Mayorge, a sve je riješeno tako što je Portugalac Mayorgi isplatio 287 tisuća funti kako bi ušutjela, bez priznanja ikakve krivnje. Jasmine Lennard oglasila se putem društvenih mreža i u jednoj od svojih brojnih objava istaknula:


‘Ne mogu više sjediti i gledati ga kako laže, učinit ću sve kako bih joj pomogla’
“Nakon mnogo razmišljanja kontaktirat ću Kathryn Mayorgu i njezin tim odvjetnika kako bih joj ponudila svoju pomoć u tužbi za silovanje Ronaldu. Ne mogu više sjediti i gledati ga kako laže, učinit ću sve kako bih joj pomogla. Imam poruke i snimke koje će biti od neprocjenjive vrijednosti za Kathryn i njezin tim kako bi pokazali njegovu pravu prirodu”.


Ronaldo sve negira
Ronaldo sve optužbe, naravno, negira, a Jasmine smatra kako bi ljudi bili zaprepašteni kada bi znali kakav je Portugalac zapravo. Iako su u vezi bili prije desetak godina, manekenka tvrdi da je s njim ponovno u kontaktu posljednjih 18 mjeseci.


‘Stotine poruka u kojima sa smijehom govori kako psihički zlostavlja majku svoje djece’
“Stotine poruka u kojima on sa smijehom govori kako psihički zlostavlja majku svoje djece i tretira je kao smeće, poruke u kojima govori o svim svojim prijevarama, priče o njegovim seksualnim osvajanjima poput ovoga što se dogodilo Mayorgi. Duboki razgovori u kojima priznaje da ima mentalnih problema i gdje otkriva sve laži oko svoje djece i njihove majke. On je običan lažljivac, cijeli njegov život je laž, on je običan naslinik, je*eni psihopat i lažljivac”, napisala je Jasmine, a otkrila je kako je Ronaldo plaćao tim privatnih detektiva kako bi pratili njezinu djecu…


‘Rekao mi je da će me oteti, narezati na komade, staviti moje tijelo u vreću i baciti ga u rijeku’
“Rekao mi je i da ako se budem viđala s ikim ili napustim svoju kuću da će me oteti, narezati na komade, staviti moje tijelo u vreću i baciti ga u rijeku. Imam dokaze i za to, on je psihopat!
A kako sama kaže, na sve ovo potaknula ju je situacija s američkim pjevačem Robertom Kellyjem, koji je poznat po sličnim situacijama, što je sama otkrila u jednoj od svojih brojnih objava na društvenim mrežama. Usput dodaje:


“Ovo je doslovno djelić svih Ronaldovih zastrašujućih problema. Ma, nemate pojma. Zato ću neke stvari podijeliti s vama, zato što sam pametna djevojka”, dodala je.
“Jasmine Lennard hodala je s bivšom zvijezdom Manchester Uniteda i Real Madrida prije deset godina.


‘Nitko ne zna kakav je on uistinu čovjek’
“Nitko ne zna kakav je on uistinu čovjek. Da to javnost zna, bila bi užasnuta”, napisala je Lennard na Twitteru.
Ronaldo, koji sada igra za talijanski Juventus, navodno je silovao američku manekenku Kathryn Mayorgu prije devet godina u hotelskoj sobi u Las Vegasu. Propušteni sudski spisi sugeriraju da je njegov pravni tim pristao platiti 287.000 funti kako bi spriječio njezine optužbe.
“Ja ga se niti malo ne bojim. Deset godina sam čuvala sve njegove prljave tajne, a tako ih je puno. No, sada je otišao predaleko. Ne želim ga braniti od optužbi jer mislim da je kriv”, istaknula je Lennard.


Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…