BRUTALNO Šprajc uništio prvog čovjeka HDZ-a: ‘Mali hrvatski gnom, milo mu je uzimati i naše novce’

‘Sad se vi pitate a gdje su tu bosanskohercegovački Hrvati? Pa i Čoviću netko mora ulaštiti cipele, ne postoji on zbog njih nego oni zbog njega’


Na britkom jeziku RTL-ovog urednika Zorana Šprajca u jučerašnjem se “RTL Direktu” našao i prvi bh HDZ-ovac Dragan Čović. Naime, Šprajc se u svom komentaru osvrnuo na Čovićev odlazak na proslavu Dana Republike Srpske u Banjoj Luci, koji je Ustavni sud u BiH proglasioneustavnim i diskriminirajućim za Hrvate i Bošnjake.
Pritom je ministra Kuščevića i Medveda podsjetio kako je Čović prvi čovjek stranke koju sestrinska u Hrvatskoj obilato donira nakon prikupljanja glasova Hrvata na tamošnjim izborima. Tim novcem, ustvrdio je Šprajc, Čović gradi političku karijeru, ali i svoje nekretnine.
‘Ali uz hrvatske novce…’
“Ali uz hrvatske novce Čoviću se jednako milo milovati i s Miloradom. Dodik je sve ono što bi Čović htio biti – predsjednik paradržave, u kojoj sam sa svojima vrtiš sve pare države.
A Čović je sve ono što Dodiku treba dok se šuta s BiH Ustavom: mali hrvatski gnom koji će mu laštiti cipele.
Aha, sad se vi pitate a gdje su tu bosanskohercegovački Hrvati? Pa i Čoviću netko mora ulaštiti cipele, ne postoji on zbog njih nego oni zbog njega”, zaključio je Šprajc u svom komentaru.

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…