DANI OLMO NA IZLAZNIM VRATIMA DINAMA? ‘Vjerojatno će se raditi o najvećem transferu u povijesti HNL-a’

‘Olmo je nedavno bio među najboljim mladim igračima svijeta u izboru Golden Boy’

Odličnim je igrama Dani Olmo na sebe okrenuo pozornost najjačih europskih nogometnih klubova. Zbog njega su na stadion Maksimir stizali skauti lidera španjolske, engleske, talijanske… i ostalih najjačih nogometnih liga i izglednim se čini da će mladić koji je stasao u Barceloni, a procvjetao u Dinamu, uskoro ostvariti transfer.
Kada će se to točno dogoditi i slijedi li u ljetnim mjesecima prijelaznog roka rastanak mladog španjolskog reprezentativca i hrvatskog prvaka potvrditi nije mogao niti Andy Bara, jedan od njegovih menadžera. Kaže u razgovoru za 24sata da je sve moguće.

U društvu dokazanih klasa
“Dani Olmo nedavno je bio među najboljim mladim igračima svijeta u izboru Golden Boy, takve stvari puno znače. A njegovo se ime tu spominjalo uz Kyliana Mbappea, Matthijsa de Ligta ili Viniciusa Juniora. Opet, morate biti svjesni da Mbappe danas vrijedi valjda 300 milijuna eura, već je osvojio i Svjetsko prvenstvo! No, klubovi danas dobro znaju i tko je Dani Olmo”

Na direktno pitanje o eventualnom odlasku Olma ovoga ljeta stigao je ovaj odgovor:

“Teško je sada pričati o njegovom potencijalnom transferu, nitko se posljednjih (tje)dana nije bavio tim pričama, svi su bili fokusirani samo na europske predstave Dinama. A vjerujem kako je Dani tu još jednom potvrdio visoku razinu kvalitete, na europskoj sceni nanizao nekoliko jako dobrih utakmica.”


“Za sve potencijalne priče o transferu sada je ipak predaleko. Sve je otvoreno, vjerujem kako će se priče o Olmovom odlasku zakuhati tijekom svibnja ili lipnja. Do tada će Dani biti potpuno posvećen Dinamu.”

Rekordan transfer?
Zanimljivo će biti vidjeti koliko će Dinamo staviti u blagajnu proda li Olma. Bara je uvjeren – rekordno puno.

“Još jedno teško pitanje. Trebamo vidjeti kada dođe ponuda, za sada ih još nema. Sve ćemo odraditi u suradnji s klubom, naš je cilj da i Dinamo i Dani budu zadovoljni. Ne znam koliko Dinamo može dobiti za Olma, ali to neće biti malen novac. Vjerojatno će se raditi o najvećem transferu u povijesti HNL-a.”

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…