in

DANIJELU RAZBJESNILA PRIČA KOJA SE VEĆ DANIMA POVLAČI PO MEDIJIMA: ‘Ovo je kao zajebancija?!’

Danijela je poručila da suosjeća s policajkom koju je, kako tvrdi, dio javnosti nepravedno osudio


O slučaju Bećaraca koji je podigao na noge cijelu Hrvatsku oglasila se i Danijela Dvornik:
“Zamišljam sebe kao policajku na nekoj seoskoj zabavi i onda bećar zapjeva Mala moja u plavoj bluzi, dođi bliže pa mi se naguzi pa onda zamišljam okolinu kako se s podsmijehom smije i uživa što me bećar ponizio, ne samo kao ženu, nego kao policajku na svojoj radnoj dužnosti. U zemlji gdje nas žene svakodnevno ponižavaju svakojakim epitetima, ovo bi trebala biti zajebancija?! Totalno suosjećam s policajkom, a isto tako zanima me bi li bećar tako zapjevao nekoj ženi u pratnji muškaraca? Vrijeđanje dotične policajke po portalima neću niti komentirati jer znamo kako to kod nas ide. I zato je ova bećarska pjesma prihvatljiva, a ona stavljena na stup srama jer se usudila biti povrijeđena”, napisala je na svom Facebook profilu.
Njezina objava izazvala je podijeljene reakcije. Jedni su je podržali u njezinom stavu, dok su drugi tvrdili da je riječ o običnoj šali. “Drago mi je da većina vas ovdje opravdava ovaj postupak raznim izgovorima, tradicijom, zaštitom UNESCO-a, humorom… Super za vas! Umjesto da se bećar fino ispričao policajk,i on i dalje drži da je to samo pjesma. Meni je to kao ženi koju ne poznaje, kao što ne poznaje ni nju, uvredljivo i točka! Korištenje neke tradicije da bi se nekom izrugivalo na ovako priprost način, ispred drugih ljudi, ženi koja je tu bila poslom nije umjesno. Da se meni netko na taj način obrati, bila bih isto povrijeđena i te me fešte više ne bi vidjele. Neka tako pjeva svojoj materi”, poručila je Danijela.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

NAKON DUGO VREMENA: Hrvatsku ligu milimetri dijele od dva predstavnika u Ligi prvaka!

RONALDO PRIZNAO SILOVAANJE? Procurio razgovor s odvjetnicima: ‘Bilo je žestoko i brzo. Nije mi htjela dati… Tražila je da prestanem’