Debil zaskočio djevojku i htio je opljačkati. Nije znao da je UFC borkinja; potpuno ga je unakazila

Poznata borkinja obračunala se s pljačkašem i pokazala mu da se namjerio na krivu djevojku


“Prišao mi je, sjeo pokraj mene i pitao koliko je sati. Odgovorila sam mu, ali shvatila sam da ne namjerava otići”, rekla je brazilska UFC borkinja Polyana Viana koju je za vikend u Brazilu pokušao opljačkati muškarac, a ona mu je onda pokazala koliko je to loša ideja.
Lijepa borkinja čekala je da po nju dođe automobil kad se kraj nje pojavio sumnjivi muškarac. U hlačama je imao lažni pištolj, tražio je da mu preda svoj mobitel i prijetio da će pucati, ali ona je prepoznala da pištolj nije pravi i odlučila reagirati.
Razoružala ga udarcima
“Rekao mi je da se ni ne pomišljam opirati jer je naoružan. Kada je položio ruku na pištolj, primijetila sam da je premekan. Bio mi je jako blizu i pomislila sam da ga neće imati vremena izvući sve i da je pištolj pravi”, ispričala je Brazilka za MMAJunkie.com.
“Zadala sam mu dva udarca, a onda sam ga oborila nogom. Kada je pao, krenula sam ga gušiti. Potom sam ga posjela na isto mjesto na kojem smo sjedili nekoliko trenutaka ranije i rekla mu: “Sad ćemo pričekati policiju”, rekla je pa zaključila:
“Dobro sam. Mislim da je bio preplašen jer je pao jako brzo. Nakon toga više uopće nije reagirao… Pitao me da ga pustim, pravdao se da je samo želio znati koliko je sati. Vidio je da sam strašno ljuta pa je na kraju, vjerojatno preplašen da ne dobije još batina, samo rekao: U redu, zovi policiju…”

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…