Dino Merlin se tajno vjenčao! Oteo ženu, doveo samo kumove: ‘Stalno sam pogledavao na vrata…’

Dino i njegova supruga Amela svoju su vezu skrivali od roditelja i prijatelja, a nakon vjenčanja godinama su živjeli u siromaštvu


Dino Merlin otkrio je kako su izgledali počeci ljubavi između njega i supruge Amele s kojom je u vezi od 17. godine. Svoju su vezu skrivali od roditelja i prijatelja. Zbog njegovog siromaštva Amelini roditelji branili su im da se viđaju, prenosi Alo. Ona je, naime, dolazila iz bogate obitelji, a u to je vrijeme studirala arhitekturu. Viđali su se nešto više od pet godina, nakon čega su se odlučili vjenčati u tajnosti.

“Bilo je to romantično vjenčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi netko naišao i pokvario našu sreću. Nakon vjenčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se mojoj majci i odmah osjetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za obitelj i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu htjeli ni čuti za nju. Ali, eto vrijeme liječi sve pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem”, rekao je jednom prilikom sarajevski glazbenik.

Dodao je da im je bilo teško jer su godinama živjeli u siromaštvu. “Borili smo se, krili, ali nitko nas nije mogao rastaviti”, poručio je.

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…