Frajer zbog ‘nemoralne’ fotke dirnuo djecu Nives Celzijus, ona poludjela: ‘Koji je tebi ku**c?’

Obrušio se na Nives, no ona mu nije ostala dužna


Nives je na Instagramu najavila kako ju od ponedjeljka možete ponovo gledati na Nives Celzijus TV, a komentari su očekivani: “Ljepoto”, “Vau, koja poza”, “Savršena”, “Nema spavanja noćas”, do onih nešto vulgarnijh, ali i dalje usmjerenih na Nivesin seksepil, pozu i osobito poprsje.
Bilo je i onih koji su tražili i Nobelovu nagradu za Nives (pretpostavljamo za književnost), no onda se javio korisnik – ne znamo je li u pitanju trol ili jedan od dežurnih moralista koji visi na instagramu i gleda izazovne žene, a onda im prigovara na tome što su izazovne, ali izgleda da je pogodio Nives u žicu kada joj je spomenuo djecu.
“Daj, jbt jel ti ovo gledaju djeca tvoja, Nives koji ti je k…”, napisao je, a Nives mu je brzo odgovorila:


“Wow, zaista gledaju mamu u sportskom topiću i trenirci. Jadni, ne znam kako će to preživjet.. Dosadan si i deplasiran. BOK!” No dotični se nije dao: “Samo sam htio reći kakva je tamna strana ovog prikazivanja, ali meni ne smeta”.
“Koja tamna strana? Ne znam… Možda te ovaj sportski look motivira da umjesto što pišes gluposti skokneš malo do teretane i napraviš nesto korisno za sebe… Samo upozorenje… 2019. je godina i žene u teretani nose vrlo oskudne sportske topiće, pa čisto da te ne strefi srčka od tog “nemoralnog” prizora.”


Tu se osjetio prozvanim, a i dalje se pokušavao izvući.
“Za informaciju idem redovito u gym ali inzistirao bi koji put da idemo na grupni trening. Puno njih nose i oskudno ali nemaju šta pokazat a u tvom slučaju je drugačije”, rekao je, a čini se da je ruku pomirenja prihvatila i Nives pa odgovorila u smirenijem tonu, preporučivši mu da onda promijeni teretanu jer ona u koju ona ide “obiluje ljepotama”.

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…