in

HIT GODINE Neve pokazala Gospodinu što propušta: ‘Možeš gledati, ne i i drati. Cijepao bi ti meni’

Neve poručuje da Goran s njom ne bi ostao gladan, a osvojila bi ga ćevapima koje, kako kaže, ona najbolje sprema


Nevenki Bekavac samouvjerenosti nikad nije nedostajalo, bilo da je riječ o hodanju modnim pistama ili zavođenju muškaraca. Iako se u show Gospodin Savršeni nije prijavila zbog supruga, uopće ne sumnja da bi uspjela naći put do Goranovog srca. “Zgodan je, sad je samo stvar u tome što hoće i kakvu bi htio. Da nisam u braku, svidio bi mi se. Iako da ti muškarac paše, mora imati i druge kvalitete, osim fizičkih, poput toga da mi nije dosadno s njim, da me nekad izvede. Sve što mi žene volimo “, rekla je za 24sata. Priznaje da u braku sa Zvonom ne teče med i mlijeko. “Ne želim poniziti Zvonu, iako kad bi mi suprug ispunjavao sve želje, bila bih zadovoljna. Zvone mi namjerno ne ispunjava želje jer je takav, a to u meni stvara kompleks nezadovoljstva”, izjadala se Neve koja, izgleda, vjeruje u onu da ljubav ide preko želuca. “Rekao je da voli ćevape s ajvarom i meso. Ja to super spremam. Najeo bi se on od moga kuvanja sigurno”, poručila je.

Iako Goran nije navikao na teške fizičke poslove, Neve je sigurna da bi se uz njezinu pomoć brzo snašao i u tome. “Naučila bih ja njega sve šta treba. Cijepat drva, sve oko kuće šta zatreba. Bitno je imat volju u svemu. Ako nemaš volje, tek onda nije dobro”, rekla je dodavši da kod nje u Sinju ima svega što i u svjetskim metropolama u kojima je Goran boravio.

Neve ne skriva da rado baci oko na druge muškarce, no tvrdi da ne ide dalje od tog. “Ja sam vjerna. Moje je pravilo: ‘Možeš gledati, ali ne i dirati’. Nisu mi oči zatvorene, a ni Zvoni. Može i on gledati druge. Nešto drugo je nezgodno u braku, ako imaš vezu s drugim. Gledanje je samo gledanje, nismo dica”, poručila je.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

UPRAVO OBJAVLJENO: Kolinda moćnija od Beyonce! 47. je najjača žena svijeta, evo koga je sve potukla

‘To je moja pobjeda, ali ja je živim kao pobjedu Hrvatske. Hvala narodu, navijačima, suigračima…’