HRVATI NEMAJU NOVCA? Novi iPhone od 14,499 kn planuo kao alva, vlasnici trgovina šokirani

Ostalo je još samo nekoliko primjeraka ostalih modela


U Hrvatskoj su danas počele prednarudžbe za najnoviji iPhone, a cijena – prava sitnica, kao što smo i očekivali: osnovni iPhone XS sa 64 gigabajta memorije koštat će 9999 kuna, što se penje do vrtoglavih 14.499 kuna za iPhone XS Max sa 512 GB memorije. Da vas odmah utješimo, bit će i jeftinija verzija novog modela – iPhone XR, no njegova cijena još nije poznata. Ipak, osnovna matematika pokazuje da, kada usporedimo cijene s američkim tržištem, vjerojatno će stajati 7499 kuna.
Najskuplji je rasprodan
Navedene cijene vrijede za jednog od najvećih dobavljača Applea u Hrvatskoj, iStyle, ali slične su i kod ostalih trgovaca. HGSpot ima nešto niže cijene – osnovni XS stoji 9629 kuna, a najskuplji XS Max 13.839 kuna. Vjerovali ili ne, najskuplji model već je potpuno rasprodan, što su Jutarnjem listu potvrdili iz te tvrtke, uz napomenu da je za prednarudžbu ostalo još samo nekoliko primjeraka ostalih modela iPhonea.
Novi Appleovi telefoni dostupni su i u domaćim telekomima. Primjerice, u Hrvatskom telekomu osnovni iPhone XS možete imati za 8300 kuna, ali uz plaćanje pretplate od 199 kuna mjesečno. Sam uređaj možete kupiti u HT-u za 11.598 kuna. U Vipnetu je situacija slična – osnovni model košta 3499 kuna jednokratno plus 200 kuna mjesečno podijeljeno na 24 rate, što ispada 8299 kuna, ali uz to ide pretplata od 179 kuna mjesečno.

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…