in

IVANA VIDA NAPALA CURU KOJA JOJ JE KOMENTIRALA MUŽA: ‘Tjeraj mi se s profila da ne bi ostala bez želuca’

Supruga nogometaša se na Instagramu obračunala s pratiteljicom koja je koemntirala izgled njezin supruga


Ivana Vida, supruga nogometnog reprezentativca Domagoja Vide, često se obračunava na Instagramu, a sada je ponovno isprovocirana. Naime, jedna od pratiteljica joj je ostavila ružan komentar ispod fotografije na kojoj Ivana pozira sa suprugom.
“Moraš imati želudac za spavati s ovakvim, iako bio dobar do neba i natrag što pretpostavljam da je”, napisala je djevojka. Ivana joj je brzo odgovorila, ne birajući riječi.
“Natasia, šteta lijepog imena za plitku osobu kokošjeg mozga. Ono što trebaš znati o meni, s obzirom na to da si na mom profilu od 7:00 ujutro i ‘čačkaš’, je da me dobrota uzbuđuje, a sa želucem se nisam ni rodila”, napisala je Ivana. Djevojka tu nije stala pa je nastavila provocirati bivšu manekenku.

“Ja odvjetnik, ti konobarica, nećemo o kokošima. A na tvom mjestu ne bih odgovarala na komentare okolo, frendici sam poslala, brijala sam da to ne čitaš, al’ vidim da te ovo pogodilo, oprosti”, komentirala je, na što joj je Ivana ponovno odgovorila: “Misliš ja diplomirani farmaceut? A j***** si ti odvjetnica kad ‘briješ’! Sad se tjeraj s profila da ne bi i ti ostala bez želuca!”
Bivša manekenka se zatim oglasila i na InstaStoryju: “Molila bih da mi se prijatelji, roditelji od dotične djevojčice ne ispričavaju već bolje da prorade na odgoju i kulturi svoje prijateljice/kćeri, a kod mene može doć na savjete kako imat lijep život i uz to dečka/muža koji ju obožava. Jasno joj treba bit da ja ne zaboravljam”.

Djevojka se nakon toga oglasila na svom InstaStoryju gdje je Ivani poručila da joj se nitko ne ispričava i da njezini roditelji ni ne znaju tko je ona. “Nadam se da će joj Vida platiti psihijatra”, napisala je Nastasia.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

I to u 45. godini života: Cro Cop pokazao vježbu koja će vam oduzeti dah, što sada kažu kritičari?

MA KAKVO SUĐENJE, EVO KAKO BI KIĆO UZVRATIO OSUĐENOM BEĆARU: ‘Ona to na dužnosti baš i ne smije, ali…’