in

‘Jadna, odvratna, iskompleksirana ženo!’ Gledateljica napala Tomčićku, ova pomela pod s njom

Tomčić se na Instagramu pohvalila porukama podrške od obožavatelja, a onda se suočila i s jednom hejtericom


Martina Tomčić je javnosti poznata kao članica žirija showa Supertalent. I iako je često na meti kritika, na Instagramu se pohvalila da ima i obožavatelje. Na storyju je tako objavila poruku jedne gledateljice koja ju je obasula pohvalama.
“S velikim zadovoljstvom slušam vaše komentare kao član žirija. Divna ste osoba!!! Slušam vaš komentar koji ste uputili dečku s autizmom i suze teku od sreće… Predivno! Kao osoba s ‘dijagnozom’ (ja to zovem Božjim blagoslovom) od 10 % vida i raznih negiranja od dr., radim ono što volim”, napisala je Martinina obožavateljica te dodala da je “ponosna i sretna što je Supertalent dao priliku predivnoj duši da pjeva”.


“Hvala ti što postojiš i što svojim komentarima mene osobno uvijek oduševiš. Možda se jednom live i zagrlimo”, zaključila je gledateljica showa. Ubrzo nakon što je dobila tako toplu poruku, Martini se javila jedna gledateljica koja je za nju imala samo uvrede.
“Jadna si Martina i odvratna osoba koja ima problema sa svojim kompleksima. Hoćeš objaviti i to?”, napisala joj je korisnica Instagrama, a Tomčić joj je napisala da je može biti sram.

Nakon toga je dobila još niz poruka podrške, a hejterici je poručila: “Nadam se da je lekcija o pristojnosti i empatiji prema osobama s invaliditetom usvojena.”

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 100.000000%

Seve se udala u tajnosti 3. puta! Ne zna se što je bolje, njen odabranik ili raskošna vjenčanica

Za dva dana starta kaos: Pa gledajte što stiže u naše krajeve! Vakula upozorio: ‘Oprez u subotu!’