Lidija Bačić ide na Eurosong? Želi predstavljati Hrvatsku, imamo li s njom šanse?

Lidija ne skriva oduševljenje što se Dora vratila te poručuje da je to najbolja stvar koja se mogla dogoditi za glazbenike


“Dora” se ove godine vraća na male ekrane. Povratak omiljenog glazbenog spektakla željno su iščekivali mnogi hrvatski glazbenici, među kojima je i splitska pjevačica Lidija Bačić koja se navodno planira prijaviti na natjecanje.
“Za Doru ću prijaviti pjesmu ako je stignem snimiti i poslati do njihova roka. Naravno, bilo bi mi drago i da onda uđem u konkurenciju “, rekla je za 24sata. Naime, Lidija je na Dori nastupala već dva puta kao glavni vokal s grupom “Perle”.


Pjevačica je oduševljena što se Dora vratila te poručuje da je to najbolja stvar koja se mogla dogoditi za glazbenike. “Taj festival uvijek iznjedri puno hitova koje uvijek pamtimo i pjevušimo još dugo nakon natjecanja. Sve je to korisno za nas”, izjavila je zgodna Splićanka.


Lidija ne skriva svoje glazbene ambicije, a za pobjedu bi, kako tvrdi, dala sve od sebe. “Voljela bih predstavljati Hrvatsku na Euroviziji jer bi mi to bila velika čast. Borila bih se za pobjedu svom snagom”, rekla je.

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…