in

Lidija Bačić ide na Eurosong? Želi predstavljati Hrvatsku, imamo li s njom šanse?

Lidija ne skriva oduševljenje što se Dora vratila te poručuje da je to najbolja stvar koja se mogla dogoditi za glazbenike


“Dora” se ove godine vraća na male ekrane. Povratak omiljenog glazbenog spektakla željno su iščekivali mnogi hrvatski glazbenici, među kojima je i splitska pjevačica Lidija Bačić koja se navodno planira prijaviti na natjecanje.
“Za Doru ću prijaviti pjesmu ako je stignem snimiti i poslati do njihova roka. Naravno, bilo bi mi drago i da onda uđem u konkurenciju “, rekla je za 24sata. Naime, Lidija je na Dori nastupala već dva puta kao glavni vokal s grupom “Perle”.


Pjevačica je oduševljena što se Dora vratila te poručuje da je to najbolja stvar koja se mogla dogoditi za glazbenike. “Taj festival uvijek iznjedri puno hitova koje uvijek pamtimo i pjevušimo još dugo nakon natjecanja. Sve je to korisno za nas”, izjavila je zgodna Splićanka.


Lidija ne skriva svoje glazbene ambicije, a za pobjedu bi, kako tvrdi, dala sve od sebe. “Voljela bih predstavljati Hrvatsku na Euroviziji jer bi mi to bila velika čast. Borila bih se za pobjedu svom snagom”, rekla je.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Velika novost na SP-u: Kauboje iznenadila promjena koja se uvodi već danas! Sad će rasturati

ZEMLJINO MAGNETSKO POLJE OTIMA SE KONTROLI: Kreće se brzo i gura Sjeverni pol bliže Sibiru, nitko nije siguran zašto