NAJVEĆA ŽIVOTNA DRAMA MILE HORVAT: Pobijedila rak, uslijedio je užas: ‘Srušio mi se svijet…’

Mila Horvat sama je prije nekoliko godina pobijedila karcinom, a s teškom dijagnozom sad je suočena i njezina majka Milena

Sportska novinarka Mila Horvat proživljava najteže trenutke. Naime, nakon što je i sama dva puta pobijedila karcinom, zloćudna bolest sada je dijagnosticirana i njezinoj majci Mileni. Mila je prije nekoliko godina preboljela tumor jednjaka i rak vrata maternice, a njezinoj majci dijagnosticiran je najagresivniji oblik karcinoma dojke.


Odmah prekinula odmor
“Prije Božića je bila na kontroli, iako je ništa nije boljelo. Liječnici su, međutim, posumnjali da nešto nije u redu s njezinim zdravljem, a nalaze smo morale čekati do siječnja. Mama nije željela da odustanem od godišnjeg odmora pa sam u međuvremenu s društvom otputovala u Keniju kod Petke Coner, bivše kolegice s HRT-a koja već godinama živi u Africi. Ondje sam, doduše, bila samo fizički, jer misli su mi cijelo vrijeme bile uz mamu u Hrvatskoj”, ispričala je Mila za Gloriju.

Kad je saznala za majčinu dijagnozu, odmah je prekinula odmor i vratila se kući. “Život mi se okrenuo naglavačke. Toliko mi se loših stvari dogodilo da sam pomislila da to ne može biti istina. Srušio mi se svijet”, rekla je Mila koja je u međuvremenu ostala bez još jedne bliske osobe u svom životu. “U vrijeme kada sam doznala za majčinu bolest izgubila sam još jednu blisku osobu koja mi je puno značila. Nije riječ o javnoj osobi ni o Hrvatu, nego o čovjeku iz inozemstva s kojim je ljubav završila razočaravajuće”, priznala je.

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…