NEUMORNI VRANJEŠ SAD SE OKOMIO NA DARU BUBAMARU: ‘Objavit ću popis svih tvojih je*ača, imam čak i fotke!’

Poludio je kada je vidio što je objavila i istog trenutka joj poslao prijeteću poruku

Nakon što se seks skandal oko Jelene Karleuše napokon malo stišao, druga srpska folkerica samo je preuzela glavnu ulogu – a glavni je “negativac”, zanimljivo, ponovno Ognjen Vranješ. Nakon što je njezina pornosnimka nedavno izašla u javnost, Dara Bubamara dobila je gnjusnu poruku od bosanskohercegovačkog nogometaša, koji očito uživa unositi nemir u živote srpskih pjevačica.


Vranješ navodno prijeti Dari da će objaviti još njezinih eksplicitnih fotografija, ali i popis svih muškaraca s kojima je bila, piše Kurir. Navodno su se Dara i Ognjen dopisivali prije dvije godine, a razlog zbog kojega mu je prestala odgovarati na poruke je upravo Karleuša. On tvrdi da zna mnoge stvari iz Darine prošlosti pa ju je htio prozvati na račun seksualnih sposobnosti.


Ona ga blokirala
“Vranješ nije očekivao da će ga Dara tako javno izvrijeđati s obzirom na to da imaju zajedničku prošlost i da on mnogo toga zna o njoj. Poludio je kada je vidio što je objavila i istog trenutka joj poslao prijeteću poruku”, kaže izvor za Kurir koji tvrdi da nogometaš uistinu namjerava objaviti imena svih muškaraca s kojima je Dara bila.

Prsata folkerica Vranješu je navodno kratko poručila neka od*ebe. On sada namjerava uništiti Daru, koja ga je na društvenim mrežama blokirala.

View this post on Instagram

Coffee time😎

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…