in

ON TVRDI DA JE STIGAO IZ 2030.: I to ne bi bilo ništa specijalno da nije najavio nešto vrlo uznemirujuće

“2020. Donald Trump će biti ponovno izabran za predsjednika SAD-a. To nije moje mišljenje, to su činjenice”, dodao je mladić


Vremenski putnik iz 2030. otkrio je što nas očekuje u idućoj godini, a ono što je rekao uznemirilo je mnoge koji vjeruju kako se Noah zaista vratio iz budućnosti.
Noah kaže kako će mnogi stanovnici Zemlje u narednoj godini vidjeti NLO, ali i neviđenu snježnu oluju. Ona će navodno izbrisati nekoliko veliki gradova u SAD-u, kazao je putnik kroz vrijeme za Apex TV.
U videu je glas mladića izmjenjen dok on pokazuje zapise iz budućnosti.
Dodao je i kako će funkcionalno ‘robotsko oko’ biti pušteno u javnost u travnju 2019, a novi čip će omogućiti da paralizirani ljudi počnu ponovno hodati.
Komentirao i politiku
“2020. Donald Trump će biti ponovno izabran za predsjednika SAD-a. To nije moje mišljenje, to su činjenice”, dodao je mladić koji tvrdi da je vladin zaposlenik koji je plaćen da putuje kroz vrijeme.
“Možda je ovo što radim loša ideja, možda će me uloviti. Ipak, moram upozoriti javnost da je putovanje kroz vrijeme stvarno, a da vlada od vas skriva to da se time potajno služi.”
Njegova misija u kojoj se vratio u 2030., navodno je neslavno propala jer je, kako kaže, dobio otkaz.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

BIBLIJSKO PROROČANSTVO PREDVIĐA SMAK SVIJETA VEĆ 2019.: Sve je postalo jasno kad je Trump krenuo povlačiti vojsku iz Sirije

MANDŽO ZASJENIO RONALDA I POSTAO NAJVEĆA ZVIJEZDA TORINA: Allegri nakon utakmice pun hvale za hrvatskog golgetera