in

Ove riječi odjeknut će u Beogradu; evo što splitski navijači misle o napadu na vaterpoliste na Rivi

Hajduk je igrao na Poljudu nakon 126 dana pred svojim gledateljima


Bila je to prva utakmica Hajduka na Poljudu s navijačima nakon četiri mjeseca. Poljud je 126 dana bio zatvoren zbog incidenata koji su se dogodili tijekom derbija s Dinamom igranim 29. rujna kada je ozlijeđen vatrogasac, a Adam Gyurcso je pogođen kamenom u glavu.
Hajduk kažnjen s četiri utakmice bez gledatelja
Hajduk je nakon toga kažnjen s četiri utakmice bez gledatelja. Stoga, nije čudo što je Torcida uoči dvoboja mobilizirala porukama svoje članove i ostale simpatizere diljem Splita i Dalmacije. Za vrijeme susreta torcidaši su navijanjem davali snagu i ton igri svoje momčadi, s pravom su ponijeli laskavu titulu dvanaestog igrača.
Torcida vrijeđala Dinamo, Rijeku…
Međutim, već po dobrom, starom običaju Torcida je vrijeđala Dinamo, Rijeku, a ovog se puta dotaknula i Crvene Zvezde. Razlog je jasan, sinoćnji napad na vaterpoliste spomenutog beogradskog kluba na Rivi uoči utakmice regionalne vaterpolske lige protiv Mornara.
Torcida se oglasila pjesmom pred kraj utakmice kojom je vrijeđala klub iz Beograda.
‘O zvezdo zvezdana…’
“O zvezdo zvezdana, ti ku*vo je*ana’, je*o te Velež je*ali te svi, a najviše Splićani”, stihovi su Torcidine pjesme. Inače, ova pjesma datira još iz Jugoslavije i navijači ostalih klubova poput Dinama, Partizana itd. imaju svoju verziju ove pjesme.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

VUČIĆ O NAPADU NA VATERPOLISTE: ‘Siguran sam da se to ne bi dogodilo u Beogradu’

‘KU**O JEDNA, JE**LI TE SVI, JE**LI TE…’ Neviđena sramota desila se na Poljudu, Srbija na nogama