in

Ovo se dogodi kad se Srpkinja nađe sama među skupinom Hrvata: ‘Tako što nisam još dožvijela…’

Riječ je o sutkinji rođenoj u Kragujevcu te jednoj od najboljih na svijetu. U finalu Davis Cupa sudila je dva meča.


Ime teniske sutkinje Marijane Veljović široj hrvatskoj javnosti postalo je poznato nakon što su Marin Čilić i društvo osvojili Davis Cup. Sudila je u dva ogleda, i to onom prvom Čilić-Tsonga, i odlučujućem Čilić-Poullie. Lijepa Srpkinja našla se tijekom tog vikenda na meti hrvatskih navijača, koji su joj zapjevali ‘Slatka mala Marijana’.
Nije bilo problema
“Neočekivana je bila reakcija navijača. Mi i Hrvati smo u suštini jako bliski. Vjerujem da im je bilo drago da netko iz Srbije sudi. Samim tim što je Hrvatska pobijedila sreća ih je sve obuzela i tako su reagirali. Nije bilo nikakvih nacionalističkih problema. Generalno nema tih problema kada je u pitanju sport”, rekla je prije par dana za srpsku televiziju.

“Pjesma? Rekla sam da je simpatično. Što i jeste krajnje simpatično bilo. Pjevali su je nekoliko puta. Ovo mi se nikada nije dogodilo. I dalje mi je krajnje simpatično…”, poručila je dodala kako Hrvatskoj nije gledala kroz prste tijekom mečeva.
“Kažu da samo im donijeli sreću svaki put da pobijede. Sviđa mi se što ljudi pričaju o meni na lijep način, mislim da bi tako trebalo da bude općenito”, završila je na ovu temu.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

‘Bomba’ iz Beograda! Otkrio otkud su ‘stvarno’ porijeklom Hrvati i Srbi: ‘Pa sad je sve jasno…’

Seve se udala u tajnosti 3. puta! Ne zna se što je bolje, njen odabranik ili raskošna vjenčanica