PAULINA ŠOKIRALA SVE ZA KRAJ: Jovan je bio totalno gotov kad mu je ovo napravila: ‘Ako ti paše…’

U finalu popularnog realityja pojavila se i Siščanka Paulina Tomčić koja je za Jovana imala poseban plan

Završila je deseta jubilarna sezona showa “Ljubav je na selu” u kojoj uzbuđenja i strasti nije nedostajalo. Marijana je željela znati što se događa između Marka i Raseme. “Zajedno smo, volimo se”, odgovorila je Rasema, a Marko je potvrdio.


Djevojke se razljutile
Na Markovoj farmi bila je i Mila koja tvrdi da nije ljuta što je ispala, no još uvijek ne može prijeći preko njegovog ponašanja. “Nema ona šanse nikakve pored mene, ni Mila ni Ksenija. Ja sam zauzela svoje mjesto”, rekla je. Bijesna je bila i Monika koju su zatekle Draganove riječi koje je tijekom gledanja priloga prvi put čula. “Monika i ja smo prijatelji, ali nismo u vezi”, rekao je Dragan koji je ponovio da oko sebe ima tri djevojke, no da ni s jednom od njih nije bio u vezi, piše RTL.

Željko je najviše pozornosti privukao odnosom s Jacqueline. Iako je izgledalo kao da su zahladili odnose, Jacqueline je priznala da su i dalje u dobrim odnosima. Ipak, izgleda da se kasnije predomislila pa je izjavila da nije sigurna je li Željko njezin tip muškarca.

Paulina i Jovan opet u klinču
Tijekom zajedničkog druženja Monika je Dragana pozvala na razgovor. “Zašto me toliko dugo navlačiš?”, pitala ju je Monika te zaključila da je Draganu pružila previše prilika i da je za njihov odnos kasno. I Ružica je Jovanu imala nešto za reći. “Želim ti se ispričati što sam došla na farmu i sve uništila”, poručila mu je. Jovan je priznao da mu nije bilo lako jer se boji otkriti svoje osjećaje. “Svoj sam život dugo gradio, stvarao svoje carstvo da bih samo tako uletio s nesigurnom osobom i možda jednog dana sve to razrušio”, rekao je te dodao da se u budućnosti ne vidi s Ružicom.

Stigla je i Ivana koja je Jovanu rekla da je došla kako bi vidjela može li se nešto ispraviti. Na tulumu se pojavila i Paulina. “Želim da ovu večer iskoristimo najbolje što znamo. Ako ti paše, ja ću biti sama u svojoj sobi”, poručila je Jovanu pa ga poljubila. “Uzmi sve što ti život pruža”, zaključio je Jovan.

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…