Privatni detektiv otkriva 4 jasna znaka da vas muž vara

Dejvid King, jedan od najboljih privatnih detektiva na svetu, otkrio nam je najpopularnije znake koji ukazuju da vas muž vara. Prema njegovim rečima, žene koje su zatražile pomoć privatnog detektiva bile su u pravu u 80% slučajeva. To je zbog toga po su uočile detalje o kojima njihovi muževi nisu brinuli. Pogledajte koja su to 4 najočiglednija znaka da vam radi iza leđa.

Prvi i najočigledniji znak jeste ako vaš muž ili momak počne da vodi mnogo više računa o svom izgledu nego ranije: koristi novi parfem, promenio je frizuru, drugačije se oblači. Ako osetite da ne želi da provodi mnogo vremena sa vama, vrlo je verovatno da vas vara.

Znak #2

Ako muškarac stavi lozinku na telefon, tablet ili kompjuter bez dobrog razloga, to može biti znak za brigu. Naravno, ako bezobzirno gledate njegove foldere na kompjuteru i pratite sve njegove pozive, nema ništa čudnog u postavljanju lozinke. Samo mu je potrebna privatnost. Međutim, ako je vaša veza puna poverenja, a on postavi lozinku na sve uređaje, verovatno nešto krije.

Osoba koja vara je besna i agresivna. Svaki put kada mu telefon zazvoni, on napušta prostoriju kako bi razgovarao. SVako pitanje koje postavite, pa čak i ono najjednostavnije, vodi svađi. Izgleda kao da samo traži razlog za sukob. Nakon što razovarate o tome, on napušta kuću jer mu je potreban “svež vazduh”. Zapravo, u ovoj situaciji on pokušava da prestane da se oseća krivim. Pokušava da opravda svoje akcije okrivljujući vas.

Znak #4

Poslednji znak da je vaš muškarac neveran, jeste njegova želja da odlazi iz kuće bez vas. Ako vas je nekad pozivao u bioskop, restoran ili na susret sa društvom, a sada samo traži razlog da ode negde bez vas, to je znak za brigu. isto važi i za situaciju kada je vaš muž dosta vremena provodio u kući, a sada ima redovne susrete sa nekim. Vrlo je verovatno da je vaš muž upoznao nekog novog i da vi za to još uvek ne znate.
Važna stvar koju morate da zapamtite: Odvojeno, ovi signali ne moraju ništa da znače. Međutim, ako primetite nekoliko njih, ne bi trebalo da ih ignorišete.
Image source: brightside.me

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…