in

‘Sagnite se da vam svr** u usta! Sretan Božić pi**e četničke’: Strašna poruka snebila Hrvatsku

Na Kantridi se dogodio navijački incident kakav se ne pamti


Navijačka facebook stranica Iza gola objavila je u noći s nedjelje na ponedjeljak fotografije snimljene na stadionu na Kantridi. Iz snimljenih fotografija i potpisa proizlazi jednostavan zaključak: pripadnici Torcide ostavili su Armadi poruku i čestitku za pravoslavni Božić na legendarnom stadionu i zapadnoj tribini koja je desetljećima bila zaštitni znak riječke navijačke skupine.

Ostavili transparente
“Naravno da mjesto i tajming nisu slučajno odabrani i na tome otprilike završava priča o navijačkoj kreativnosti pripadnika Torcide. Sama poruka u sebi ne krije baš previše spisateljskog dara i smisla za podbadanje suparničke navijačke skupine. Tema je možda pogođena (povratak na Kantridu, odnos Armada – Mišković), ali način i rječnik su potpuno promašeni čak i za navijački svijet u kojem vulgarizmi nisu rijetkost.”, piše Novi list.
Stadion na Kantridi je u noćnim satima lako dostupan svima onima koji su u stanju preskočiti željezna vrata visoka otprilike dva metra. S obzirom da noću oko stadiona u pravilu nema nikoga, da stadion nema video nadzor koji radi 24 sata, a ni okolnih zgrada iz kojih bi netko mogao vidjeti “provalnike” jasno je da taj čin nije posebno zahtjevan.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Dosta šutnje: Vrijeme je da se konačno kaže istina o Srbima, četvrt stoljeća na Domovinskog rata

Na benzinskima vas ovog jutra čeka hladan tuš; pazite koliko su poskupjela goriva – i to sva