in

Među uhićenima zbog naapada na vaterpoliste i sin poznatog splitskog trenera!?

Trojica vaterpolista Crvene Zvezde napadnuti su u subotu na Rivi


Među trojicom muškraca koje je policija u nedjelju ujutro privela zbog napada na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj Rivi je i sin poznatog nogometnog trenera iz Splita, doznaje Slobodna Dalmacija. O kojem se točno treneru radi nije imenovano.
Riječ je o osobi koja radi u kafiću na Rivi i za koju policija sumnja da je pozvala ostale napadače kada su vaterpolisti sjeli na terasu. Upravo stoga mu je oduzet mobitel i zatražen nalog za pregled komunikacije na njemu, piše Slobodna Dalmacija.
Uz njega su na ispitivanju završile još dvije osobe, dok se za još dvije traga. Kod jednog od njih pronađen je otuđeni dres.
Policija navodi kako su napadnuti 29-godišnji Crnogorac te 25-godišnji i 26-godišnji državljani Srbije. Riječ je, pak, o vaterpolistima Dušanu Vasiću i Milošu Maksimoviću te vrataru Aleksandru Kralju, koji se većih batina spasio skokom u more iz kojeg je izašao tek nakon što je skinuo trenerku sa obilježjima kluba.
Mlatili ih rukama i nogama?
U nedjelju ujutro ni jedan od trojice privedenih zbog napada nije bio prijavljen ni prekršajno ni kazneno. Za sada je, pak, utvrđeno postojanje lakših ozljeda te da su vaterpoliste napadači mlatili samo rukama i nogama možda izbjegnu kazneni progon.
No, ako se pokaže da su vaterpolisti napadnuti nekim oružjem ili oruđem, jer postoji snimka gdje jedan od njih ima teleskopsku palicu u ruci, postoji mogućnost prijave za kazneno djelo pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede.
Ide li se na kazneno djelo, prijeti im i kvalifikacija zločina iz mržnje.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

‘Vaterpolist Zvezde je dijete, a ne četnik. Četnici vam dolaze u blindiranim limuzinama’

Paulina snimljena s poduzetnikom u najboljim godinama: Ruku joj drži na guzi; ‘To mi je prijatelj’