fbpx
9.1 C
Zagreb
Ponedjeljak, 12 travnja, 2021

Boysi poslali jako važnu poruku za pomoć Baniji: ‘Ljudi slušajte, trenutno je najpotrebnije jedno…’

Pročitajte još:

‘Grupa Bad Blue Boys će imati svoje čuvano skladište na kojem će se skladištiti sav donirani materijal’

Zagrebačka buntovna ali hrabra i ponosna navijačka grupa Bad Blue Boys u subotu je navečer putem svog Facebook profila Bad Blue Boys Zagreb uputila apel za građevinski materijal koji je prijeko potreban za sanaciju oštećenih krovova kuća…

Obavijest prenosimo u cijelosti:

– Ovim putem želimo sve koji su voljni pomoći ljudima pogođenim potresima na području Siska, Petrinje i Gline obavijestiti da je trenutno najpotrebniji građevinski materijal (grede, letve, daske, crijep, itd) kako bi se što prije sanirali oštećeni krovovi kuća ondje gdje je to moguće. Osim nabrojanog građevinskog materijala, potrebno je i ljudstvo sa alatima koje bi radilo na sanaciji krovova. Grupa Bad Blue Boys će imati svoje čuvano skladište na kojem će se skladištiti sa donirani materijal, voditi evidencija o istom i odatle dalje razvoziti onima kojima je najpotrebnije.

Lokacija skladišta je u Novom Pračnu kod igrališta HNK Zmaj (predgrađe Siska prema Petrinji)
Kontakt: +385953741713 (Leo) ili [email protected] – napisali su BBB-i,a nakon par sati dodali:

– Obavještavamo sve one koji su voljni donirati građevinski materijal da to od sutra mogu učiniti na parkiralištu između okretišta tramvaja Borongaj i maksimirskog stadiona (na fotografiji ispod teksta). Na ovoj lokaciji organiziramo prihvat i daljnju distribuciju građevinskog materijala na područja pogođena potresima kako bi se što prije sanirala oštećenja na obiteljskim domovima i ostalim objektima. Molimo sve da na spomenutu lokaciju ne donose prehrambene namirnice već isključivo građevinski materijal! Skladište će raditi svaki dan najmanje sljedećih 14 dana od 10-17 sati – stoji u objavi.

Pripadnici navijačke grupe BBB od dana potresa, znači od utorka, non – stop su na terenu na području pogođenim razornim potresom, pomažu od logistike do samih radova na sanaciji kuća, jako su dobro organizirani i točno znaju što najviše treba i gdje ima posla više, gdje manje.

Stoga, svi oni koji bi htjeli pomoći, koji će se ovih dana zaputiti put Banovine, da prate komunikacijske kanale Boysa, službenu stranicu BBB Zagreb, BBB Vukovar, Zona Dinamo, a od pomoći vam mogu biti i Face stranice Hrvatske navijačke skupine i Balkanski navijači.

Najnovije vijesti:

Navijači su primijetili čudan detalj! Francuzi: Gol su nam opravdano poništili!

Malo je gorak okus nakon ovog poraza, ali drago mi je zbog Portugala, koji je uspio nakon teških dana...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
9.1 ° C
10 °
8 °
71 %
3.1kmh
0 %
Pon
16 °
Uto
5 °
Sri
11 °
Čet
12 °
Pet
10 °

Tečajna lista:

HRK - Croatian Kuna
EUR
7,5743
USD
6,3711
GBP
8,7222
CHF
6,8823

Pročitajte još:

Popularno: