in

Strašan šamar Thompsonu: Pitali čelnika UEFA-e što misli o njemu, satrao ga u jednoj rečnici

Slovenac se obrušio na poznatog DJ-a, a rekao je i što misli o Thompsonu


Aleksander Čeferin, predsjednik UEFA-e žestoko se obrušio na DJ-a Martina Solveiga gostujući na fakultetu društvenih znanosti u Ljubljani. “Taj čovjek je budala i ne bi trebao više voditi ovakve ceremonije”, rekao je Slovenac.
Francuski DJ došao je na los glas u javnosti zato što je za vrijeme dodjele Zlatne lopte France Footballa u Parizu upitao je Adu Hegerberg, prvu žensku dobitnicu Zlatne lopte u povijesti, hoće li twerkati na pozornici.
Ona mu je kratko odgovorila “ne”, a Solveig se kasnije javno ispričao. Komentirao je Čeferin i situaciju oko Slovenske reprezentacije koja je nedavno ponovno na svoje čelo dovela Matjaža Keka, bivšeg trenera Rijeke.


Misli da je Kek dobar izbor
“Kek je dobar izbor, a mi imamo sasvim dobru momčad. Igračima nedostaje malo više osjećaja pripadnosti. Nedostaje nam ponos igranja za reprezentaciju. Pogledajte kod Hrvatske Luku Modrića i Marija Mandžukića. Oni su ponosni što igraju za reprezentaciju”, rekao je Čeferin.
Upitan što misli o Marku Perkoviću Thompsonu koji je pjevao hrvatskim reprezentativcima za vrijeme dočeka u Zagrebu, kaže: “Taj patriotizam Hrvate vodi do uspjeha, no tu se miješa patriotizam s nacionalizmom što je velika pogreška.”

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

OVO JE ČUDO: Ljudi gledaju Cro Copu u noge i ne vjeruju što vide: ‘Nakon šest mjeseci, konačno…’

Izbornik otkrio do sad nepoznati detalj iz Rusije: Nakon ovog se Kalinić pobunio