UEFA nemilosrdno kaznila Vatrene: Ostajemo bez Lovrena, ali to nije sve

Stigla je kazna zbog svega što se događalo oko utakmice sa Španjolskom


Disciplinska komisija Uefe donijela je odluke o kaznama za Hrvatski nogometni savez te za reprezentativca Dejana Lovrena za incidente vezane za utakmicu Lige nacija između Hrvatske i Španjolske.
Hrvatski nogometni savez kažnjen je s ukupno 13 tisuća eura zbog bacanja predmeta te blokiranih prolaza/stepenica na tribinama. Disciplinska komisija Uefe je također odlučila kazniti reprezentativca Dejana Lovrena jednom utakmicom suspenzije u Uefinom natjecanju zbog vrijeđanja, javlja HNS.
“Mi smo Španjolce pozdravili nakon onog teškog 6:0 poraza. Je, bila je sramota, pa izgubili smo 6:0, ali smo pokazali da smo fair-play ekipa. A oni… Samo je jedan igrač čestitao, Alvaro Morata. A za ove ostale nemam baš nekih pozitivnih riječi. Nisam nikad doživio da se suparnici tako ponašaju i zato mi je ova pobjeda time draža. Očito smatraju da su veći od nas, ali smo im pokazali da to nisu. I neće biti!”, govorio je tada Lovren.
Povijest sukoba
Bilo je provokacija i uoči utakmice, Sergio Ramos i Lovren od ranije imaju prošlost sukoba.=
“Pokazali smo malo veća muda nego oni. Nekulturni su… Ali, ovo je velika pobjeda, drago mi je pogotovo jer smo u zadnjim trenucima zabili gol. Pred punim Maksimirom vratila su mi se neka sjećanja, volio bih da je tako uvijek. Nadam se da će jednog dana sagraditi taj stadion o kojem pričaju. Ako to ne naprave…”, rekao je tada Dejan Lovren.
Na društvenim mrežama otišao je ipak korak predaleko prozivajući Ramosa i Španjolsku.
“Aaa-ha. 3:2. Pa ti pričaj majstore na konferenciji. To su pi..ke obične. Samo ovo vrijedi, ova tu strana”, rekao je Dejan Lovren u izravnom obraćanju fanovima putem Instagrama pokazujući hrvatsku zastavu na svom dresu.

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…