Velika novost na SP-u: Kauboje iznenadila promjena koja se uvodi već danas! Sad će rasturati

Međunarodna rukometna federacija uvela je promjene koje će oduševiti sve od igrača do trenera


IHF je promijenio dosadašnju praksu da simboličnom nagradom bude nagrađen najbolji igrač određene utakmice Svjetskog rukometnog prvenstva. U suradnji s danskim proizvođačem sportske opreme Hummel, Međunarodna rukometna federacija (IHF) već na aktualnom Svjetskom prvenstvu u Danskoj i Njemačkoj.
S ovom novom praksom odlučeno je da najbolji igrač utakmice umjesto poklona u obliku sata, statue ili tradicionalne diplome prosljeđuje donaciju sportske opreme mlađim selekcijama klubova slabijeg financijskog stanja.
Plemenit cilj
“Smatramo kako je inicijativa plod sjajne ideje. Vjerujemo da je rukomet najljepša igra na svijetu i drago nam je da možemo omogućiti onoj djeci – koja nisu imala previše sreće – igranje u potpuno novoj opremi. Nadam se da će igrači ruku dočekati našu inicijativu”, poručio je predsjednik Međunarodne rukometne federacije Hassan Moustafa.
“Našom inicijativom potičemo igrače da svojim donacijama motivacijski pridonese stvaranju sljedećih generacija budućih zvijezda”, kazao je izvršni direktor tvrtke Hummel Allan Vad Nielsen. IHF nakon svake utakmice proglašava najboljeg igrača utakmice. Osim Hummelove majice, bit će nagrađen i diplomom kao potvrdom donacije i vječnog sjećanja na dobro djelo.

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…