fbpx
14.1 C
Zagreb
Petak, 14 svibnja, 2021

Svi se smiju liku koji je stajao pored Brnabić: Srpski ‘The Mask’:

Pročitajte još:

Nije pojava srpske premijerke izazvala pažnju medija, nego čovjeka koji je stajao iza nje, i to zbog neobične zaštitne maske koju je nosio. Radi se o izvornom srpskom proizvodu…

Premijerka Srbije Ana Brnabić posjetila je jučer Znanstveno tehnološki park gdje su bile predstavljene inovacije stručnjaka. Međutim, pažnju je privukao čovjek koji je nosio neobičnu zaštitnu masku, a stajao je iza Brnabić.

Kako piše Nova.rs, riječ je o Ivanu Rakonjcu, v.d. direktora Fonda za inovacijsku djelatnost, koji je nosio masku kakvu se dosad nije moglo vidjeti, iako su se od izbijanja koronavirusa pojavile u formi različitih oblika i boja.

Ipak, nije njezina pojava izazvala pažnju medija, nego čovjeka koji je stajao iza nje, i to zbog neobične zaštitne maske koju je nosio.

Idejni tvorac maske je Nikola Krstić iz Beograda, a ima više različitih vrsta filtera, a osim od virusa, ljude može zaštititi i od čestica zagađenja, plinova i ostalih mikročestica.

Inače, krajem ožujka Fond za inovacijske delatnosti odobrio je 53 milijuna dinara za financiranje 12 inovativnih projekata za suzbijanje koronavirusa. Jedan od projekata za koji su odobrene financije iz Fonda je “Life mask”, nova vrste zaštitne maske.

Brnabić je naglasila da kriza s korona virusom još nije gotova i uputila još jedan apel građanima da poštuju mjere zaštite.

Najnovije vijesti:

Navijači su primijetili čudan detalj! Francuzi: Gol su nam opravdano poništili!

Malo je gorak okus nakon ovog poraza, ali drago mi je zbog Portugala, koji je uspio nakon teških dana...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
14.1 ° C
15 °
13 °
72 %
1.5kmh
0 %
Pet
14 °
Sub
21 °
Ned
16 °
Pon
12 °
Uto
14 °

Tečajna lista:

HRK - Croatian Kuna
EUR
7,5153
USD
6,1892
GBP
8,7255
CHF
6,8602

Pročitajte još:

Popularno: